Letní tábor 2022

Letní tábor 2022

Ahoj vyletníci!

Už víš co budete dělat v létě? Co to slýší mé uši – že ne? Že se bojíš, že budeš sedět doma a nudit se! Tak už se neboj, vem kámoš a vyraž s námi na letní tábor ve stylu Jumanji!

Čekají tě téměř dva týdny plné zábavy, spousty her a zapeklitých úkolů, které budeš muset vyřešit, no a samožřejme náš skvělý tým, který tě celým světem Jumanji provede!

Tak neváhej a přihlaš se ještě dnes!


Místo konání: Svákov u Soběslavi
Termín: 7.8. – 20.8.2022
Cena: 5400,- Kč pro členy, ostatní 6200,- Kč
Odjezd: v 8.50, ale sraz na nádraží v Teplicích v 8.15 hod.!!! V případě odjezdu z jiného bydliště můžete po telefonické domluvě dopravit své dítě přímo do tábořiště.
Ubytování: chatky
Vybavení dítěte: seznam věcí na tábor si můžete stáhnout zde – DOC, PDF, případně jej najdete na našich stránkách v sekci „Ke stažení
Věci, bez kterých se děti neobejdou: spací pytel, karimatka, polštářek, prostěradlo, malý batoh na jednodenní výlety a prostorný batoh na puťák, láhev na pití, hrníček na pití, baterku, nůžky, psací potřeby, společenské hry, hračku nebo knížku.
Nutná je kartička pojištěnce a potvrzení od lékaře ( bez těchto dokumentů nelze jet na tábor)
Veškeré léky, které dítě užívá, je třeba odevzdat při odjezdu zdravotníkovi s informací o potížích dítěte a dávkování léků.

Info a přihlášky na tel 607 726 856, případně přes náš kontaktní formulář nebo na emailu jirinapetrova@seznam.cz

Příhláška ke stažení – DOC, PDF

!!! POZOR !!!

Platbu za tábor prosím posílejte na účet 1060146399/0800, do poznámek napiště jméno vašeho dítěte. Bez něj se platby těžko dohledávají!!!

!!! POZOR !!!

 

Podle pokynů hlavní hygieny jsme schopni zajistit vše potřebné k realizaci našeho tábora a umožnit vše co se týká hygieny a ochrany zdraví všech účastníků!

Návštěvy rodičů v táboře nejsou vhodné! Rodiče se mohou telefonicky informovat na čísle 607 726 856. Adresu tábora předáme rodičům při odjezdu a bude také zveřejněna na našich stránkách.

Comments are closed.